A rendszer használata

Üdvözlünk a SmartNetworking rendszerben! Az egyik legnagyobb kihívás, amivel az új tagok szembenéznek: általában az, hogy nem tudják, hol kezdjék el.


Csak emlékeztetni akarlak benneteket a hálózati marketing sikerének három összetevőjére.
1) A helyes cég megválasztása.
2) Megfelelő emberekkel kell dolgozni.
3) A kellő rendszer használata.


A SmartNetworking rendszerrel teljesen elkerülhető a visszautasítás, és sosem lesz szükség arra, hogy a barátaidat kényelmetlen helyzetbe hozd.


Hagyd, hadd dolgozzon neked a rendszer. Engedd, hogy a honlapod és a csapatban lévő profik végezzék a dolgukat. Neked mindössze annyi dolgod van, hogy az embereket a weboldaladra csábítsd. Te nem az üzenet vagy, hanem a futár. Használd a rendszert következetesen. Te csak keresgélsz és kutatgatsz, és lehetőséget biztosítasz az embereknek, hogy tanuljanak az általunk a rendelkezésedre bocsátott eszközökből. Minél több embernek segítesz megtalálni a honlapodat, annál hamarabb találod meg azokat, akik azonnal részt akarnak venni az üzletben. Minél több ember csatlakozik a hálózathoz, annál több lesz a jövedelmed. Ezen az úton bárki aki akar, sikeres lehet.


A hálózati értékesítésben sok ember sikertelen lett (vagy, mint Napoleon Hill is mondta, elfogadta, hogy tartósan „elbukott átmenetileg”), mivel nem volt egy jó rendszere. Ez a SmartNetworking rendszer a legjobb, ami valaha is készült ilyen célra. Működik és Neked is működni fog, ha úgy használod, ahogy kell.


Kérlek, alaposan értsd meg az alapvetően egyszerű, de hatásos elvét. Azután kövesd pontosan, használva azt a megközelítést, hogy különleges módon vonod be az embereket a honlapodra, amelyet a legkényelmesebb módon használsz.


Miért a legfontosabb hogy legyen egy rendszered? Ez a kulcsa a másolódásnak. Most folytathatod azokat a dolgokat, amiket most is csinálsz, mint webkonferenciák, Skype beszélgetések, összejövetelek, bemutatók, stb. De ez a rendszer további hatékony módon segíthet Neked, hogy a célodat gyorsabban elérd. Sok minden lehetséges és sikeres lehet a rendszer használatával. Tanuld meg alaposan a rendszer biztos használatát és győződj meg róla, hogy az embereid is értik és alkalmazzák. Nagyon fogsz neki majd örülni, hogy elkezdted ezt a munkát.


Mi tehát a fő funkciója egy toborzó oldalnak? Egyszerűen csak átrostálja, megszűri a lehetséges embereket. És mi a célja a SmartNetworking rendszer hátsó irodájának? Ez az a felület ahol képezni kezded magadat és a munkatársaidat is. A belső felület két fő funkciót lát el: az üzletbe kerülő új tagok képzését, és azok megtartását.


A képzés egy nagyon lényeges része a belső felületnek. Sőt, ez talán maga a legfontosabb része, különösen egy új tag számára fontos, hogy az üzletbe történő belépés után kellően képzetté váljon. Ha némi frissítésre vagy emlékeztető tanfolyamra van szükségetek, hogy miként is keressetek embereket, vagy dolgozzanak a hideg piacokon, vagy mit kezdjetek a lehetséges emberekkel, vagy miként használjátok a telefont – csak fel kell menni a honlapotokra. Kattintsatok a bejelentkezés gombra, lépjetek be, és menjenek az online képzési részbe!


Lássunk egy másik menüpontot. Az egyik legfontosabb, amelyiket úgy nevezték el, hogy „Névjegykártyák”. Itt tudsz névjegykártyát rendelni. Ha még nincs névjegykártyád, rajta a neveddel, és az új toborzó oldalad címével, akkor be kell szerezned a névjegykártyákból, amiket üzleti kártyáknak is hívunk. Nagyon fontos lesz mindjárt, amint az 5 fontos lépésről kezdünk beszélni.


Az 5 lépés

Beszéljünk tehát arról, miként használjátok a rendszert, hogy pénzt kezdjen hozni a házhoz, és miként takarítsatok meg időt, ami 5 Lépésből áll.

Az 1. Lépés egy saját SmartNetworking honlap-rendszer kialakítása.

Nos, akkor ez az első lépés. Szert kell tennetek egy ilyen honlap-rendszerre, mielőtt a további lépések lehetségesek lennének.


A 2. lépés - Névjegykártyák.

Személyes kapcsolathoz kelleni fog Nektek pár marketing kártya, azaz névjegykártya, rajta a nevetekkel és a honlap címetekkel, amikor nekiláttok odakint emberekkel találkozni és beszélni velük, legyen valami nálad, amit átnyújthatsz nekik, ami pontosan arra fogja őket emlékeztetni, hogy hol találhatják meg az általad nyújtott lehetőséget vagy terméket.


Sokan most azt gondolhatják, hogy ez egy marhaság, Internetes üzletet építünk, mi a francnak visszatérni a "fapados" módszerekhez, hiszen az e-mail marketing sokkal hatékonyabban működhet, bármerre is élünk a világban. Érdemes azonban ezt megfontolni, hiszen fizikai kapcsolatok, személyes találkozások de akár egy nyaralás során még külföldön is valóban nélkülözhetetlen eszköz lehet egy névjegykártya.


A 3. lépés az online képzések elvégzése.

Csak el kell látogatni a honlapotokra. Jelentkezzetek be a belső felületre, kattintsatok az „Online Képzések” menüre, és több modul is felugrik előttetek. Ezek mind különálló képzési modulok. Általában 5 és 30 perc közötti a terjedelmük egyenként, és mindegyiket arra tervezték, hogy olyan információt osszon meg veletek, ami konkrét segítséget nyújt az üzletetek építésében e hihetetlen lehetőség tanácsadóiként.


Tehát a 3. lépés a képzés elvégzése. Sok más fontos képzés is van még itt. Pl. a "Mivel kezdjem?" címmel – nagyon fontos. Egy másik képzési modul "Kártyamarketing" címmel – szintén nagyon fontos. Aztán még egy képzési modul "Nyomonkövetés és lezárás" címmel. Ezek nagyon fontosak lesznek, különösen amint meg fogjátok érteni, hogy miként vonatkoznak ezek a lépések a pénzkereséshez ebben az üzletben. Be kell, hogy menjetek oda, és el kell végezniük a képzési modulokat.


A 4. lépés az, amelynek során úgymond igazán a lovak közé csapunk. Ezt úgy hívják, hogy „Ügyfélkeresés, marketing vagy meghívás”, ahogy tetszik.

A 4. lépés lényege az, hogy eljuttassátok az embereket a honlapotokra. Hogy milyen módon juttathatjátok el őket a honlapotokra? Sokféleképpen. Használhatjátok a névjegykártyákat. Kártyamarketing. Használhattok szórólapokat. Küldhettek e-mailt. Használhattok minden rendelkezésükre álló vagy a pénztárcátoknak megfelelő marketinget, ami a honlapotokhoz vezetheti az embereket. Ezt szeretnétek elérni. Tehát ne gondoljátok, hogy csak egy-két marketing módhoz vagytok kötve! Bármit is csináltatok eddig az üzletetekben, ha eddig működött, csináljátok tovább!


Nos, akkor el is érkeztünk az 5. lépéshez. Nyomon követés és lezárás.

Már túl vagytok az első négyen. Kemény munkát végeztetek, és ezek már a tarsolyotokban vannak. Ideje elkezdeni pénzt keresni. Megvan a honlap-rendszer. A kezetekben vannak a kártyák. Képzést kaptatok. Ügyfeleket kerestetek, és hirtelen kaptok egy e-mailt. Egy lehetséges jelentkező! Nyomon kell követnetek ezt az új lehetséges ügyfelet. Nektek mindenképpen nyomon kell követni ezt az illetőt. Ezért hívják az 5. lépést Nyomon követésnek és lezárásnak.


Ezek után már csak az a kérdés merülhet fel bennünk, hogy mi a siker igazi kulcsa? Nos, a sikernek három szabálya van, amiket nem lehet kikerülni. Emellett a rendszer is tartalmaz elemeket a siker érdekében, de a végső és legfontosabb dolog ahhoz, hogy sikeresek legyetek, az a kitartás! Egyszerűen soha nem adhatjátok fel! Nem fog minden egyes ember, ellátogatni a toborzó honlapotokra. Tíz emberből egy sem lesz, akik ellátogatnak a honlapra, és maguktól csatlakoznak. Inkább az fog történni, hogy Nektek kint kell lenni valahol, rendszeresen ügyfeleket keresve, hogy megláthassátok a megálmodott sikert.


Adott idő alatt hány embert kell felkeresnünk a siker érdekében? Ne tűzzetek ki túl nagy célt. Talán kioszthattok öt névjegykártyát vagy küldhettek öt emailt egy hét alatt vagy egyet egy nap alatt, vagy hetet egy nap alatt. Tűzzetek ki annyit célul, amire Nektek szükségetek van ahhoz, hogy kitermeljetek egy jó érdeklődőt. Nos, ha ehhez húsz kártya vagy e-mail kellett, akkor minden húsz kártya vagy email után elvárhatjátok a rendszeretek másolódását. Ha negyven kell hozzá, akkor annyi kell. Ha csak kettő kell, már nagyon jók vagytok az első alkalommal történő meggyőzésben. Akármi kelljen is hozzá, elkezdtek megsokszorozódni, és előálltok egy sikeres formulával, annak tekintetében, hogy hány embert kell meghívnotok. És hogy hány embert kell nyomon követnetek ahhoz, hogy elérjétek a pénzügyi álmaitokat.


Remélem találkozunk a tettek mezején. Végül csak azt szeretnénk mondani, hogy soha, soha ne adjátok fel! Ez a rendszer csak akkor fog működni, ha Ti működtetitek azt.


Íme néhány szó és betű, ami az igazi siker lényegét foglalja össze: "VALAKIVÉ VÁLNI, CSAK RAJTAM MÚLIK!" - Találkozzunk a győztesek körében!

A SmartNetworking™ csapat
Szeretnél igényelni egy személyre szabott toborzó weboldalt?

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató

Ha még nem rendeltél névjegykártyát, épp itt az ideje!

Ne késlekedj! Itt MOST megteheted!

Rendeld meg MÉG MA!     Felhasználói útmutató